С Ники ( Ферариста ) се разминахме миналата събота около 17:00 между Чирпан и Ст . Загора . Бях с моята кола ( жълта 145 ) .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщениеСкорошно оздравяване на твоята 'убавица ти пожелавам, гадна работа ...
А Бонев пак нещо се подвизаваше днес по Нишава, тъкмо му видях новата емблема, бях пеша пък той беше паркирал тамНа 20 метра зад него пък беше станало ПТП, по Нишава и Битоля постоянно се отнема предимство, през ден инциденти ...
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Колегата Калоян вече за трети път тази седмица- около 18.00 до новата Била в "Изгрев".
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщениеоколо 14ч 156 бордо ВТ4730..
.....
аз бях под прикритие със другата ми кола син голф 3 без клаксон за момента и нямаше как да свиркам дано някой от изброените е бил съфорумник и да си признае
Мен си ме пропусналВчера следобяд бях в пети
П.С. Какви са тези ГолфовеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Сутринта на околовръстното и Борис сива 156SW СА0205**. Колегата го засичам за втори път да си чете вестника в ливадата.
(Тук съм го снимал http://clubalfaromeo.com/forum/showt...944#post600944)
Comment
-
черна 146 с хасковска регистрация, днес до автогарата в Стара Загора около 13 часа?sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
ха сега кой си познава количката? както и черна 145 с клубен стикер в Софето в дружба 2 днес към 2 часа?Last edited by qkimov; d.m.y г., 17:43.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеха сега кой си познава количката? както и черна 145 с клубен стикер в Софето в дружба 2 днес към 2 часа?--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
нямаше,нямаше ама имаше един опел мерива сив който аз карах и одих да го регистрирам. бях в на майка ми апартамента,блок 218 и на огледалото те видях че имаш стикер на стъклотоsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Comment
-
Много алфи в този Сандански и по пътя видах толкова доста 155-ци. И една 145-ца синя доста грубо ми засече пътя ама няма проблеми
ПРед хотела ми в Сандански имаше форумна 146-ца с номер Е1847
Днес в паркина на хотела един ТЪПАК с АСКОНА така силно ми удари колата, че чак чух удара. Направо беше приятно събуждане придружено с алармата ми.
След обед пък съм спрял в Сандански пред РПУ-то в еднопосочната им уличка и полицая дава назад някакво БМВ и само виждам как вратата му почти опира в огледалото ми в следващия момент хруууп и ми сви огледалото.
Нищо му нямаше ама на нищо не приличаше тва.Last edited by The_Game; d.m.y г., 16:09.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment